2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için yapılan aday başvuruları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından değerlendirilmiştir.
Başvurusu kabul edilen adaylar için tıklayınız.
ÖNEMLİ NOT:
Listede adı bulunan giden öğrenci adaylarının başvurdukları Üniversitelere başvuruları henüz kabul edilmemiş olup, mevcut liste Ankara Üniversitesi ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilen adayları göstermektedir.
Listede adı bulunan öğrencilerden Güz ve/veya Güz & Bahar dönemi için kabul edilenlerin, gitmek istedikleri Üniversitelerin web sayfalarından alabilecekleri dersleri inceledikten sonra doldurdukları öğrenim protokollerini bölüm veya fakülte/enstitü koordinatörlerine imzalattıktan sonra en geç 20.06.2018 tarihine kadar Ofisimize getirmeleri gerekmektedir.
Bölüm/Fakülte koordinatörleri için tıklayınız.
Tarafımıza iletilen öğrenim protokolleri, öğrencilerin gitmek istedikleri Üniversitelere gönderilecek, karşı üniversitelerden onay alınmasını takiben değişim süreci başlatılacaktır.
Bahar Dönemi için başvuru yapan adayların belgeleri ile ilgili ileri bir tarihte açıklama yapılacaktır.
Bilgilerinize sunulur.