2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için yapılan aday başvuruları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından değerlendirilmiştir.
Sonuçlar için tıklayınız.
Önemli not:
Listede adı bulunan adayların başvurdukları Üniversitelere başvuruları henüz kabul edilmemiş olup, mevcut liste Ankara Üniversitesi ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilen adayları göstermektedir.
Listede adı bulunan öğrencilerin, gitmek istedikleri Üniversitelerin web sayfalarından alabilecekleri dersleri inceledikten sonra doldurdukları öğrenim protokollerini bölüm veya fakülte/enstitü koordinatörlerine imzalattıktan sonra en geç 25.09.2016 tarihine kadar Ofisimize getirmeleri gerekmektedir.
Tarafımıza iletilen öğrenim protokolleri, öğrencilerin gitmek istedikleri Üniversitelere gönderilecek, karşı üniversitelerden onay alınmasını takiben değişim süreci başlatılacaktır.
Bilgilerinize sunulur.